Германски без мака


950 ден

Издавач: Венеција

Година на издавање: 2003

Автор: Зоран Кавраков

Наслов на оригиналот: Германски без мака

Јазик на оригиналот: германско/македонски

Број на страни: 351

Корица: тврда

 

Ова не е класичен учебник за учење на германски јазик! Овој курс е составен од дијалози кои ги опфаќаат темите на секојдневниот говор на германски јазик. Дијалозите се живи и емотивни. Граматиката е детална и прилагодена за лесно разбирање без разлика на претходната подготвеност на читателот. Оваа книга ќе им послужи на сите кои досега немале никаков допир со германскиот јазик, подеднакво како и на тие кои веќе се сретнале со него и сакаат да ги надополнат своите знаења. Сетот содржи и 3 компакт диска.

Категорија