Научете англиски со ЦД


950 ден

Споредба

Шифра: 1950
Издавач: Венеција
Година на издавање: 2005
Автор: проф. Татјана Попова
Наслов на оригиналот: Научете англиски со ЦД
Јазик на оригиналот: англиско/македонски
Број на страни: 575
Корица: тврда

Ова не е класичен учебник за учење на англиски јазик! Овој курс е составен од дијалози кои ги опфаќаат темите на секојдневниот говор на англиски јазик. Дијалозите се живи и емотивни. Граматиката е детална и прилагодена за лесно разбирање без разлика на претходната подготвеност на читателот. Оваа книга ќе им послужи на сите кои досега немале никаков допир со англискиот јазик, подеднакво како и на тие кои веќе се сретнале со него и сакаат да ги надополнат своите знаења. Во комплетот одат и четири ЦД.

SKU: 1950 Категорија
Тежина 0,800 g