Германско-македонски и македонско германски речник


650 ден

Споредба

Шифра: 602
Издавач: Венеција
strong>Година на издавање: 2012
Автор: Виолета Христовска
Наслов на оригиналот: Германско-македонски, македонско-германски речник
Јазик на оригиналот: германско/македонски
Број на страни: 780
Фонд на зборови: 100.000 зборови, изрази и фрази.

Корица: тврда

SKU: 602 Категорија
Тежина 0,800 g