Глобус детски ЗОО


1.690 ден

Споредба

Шифра: 1836
Издавач: Тримакс
Година на издавање: 2019
Висина: 42 см
Пречник: 30 см

Светилка која се менува

Светлечки глобус историски/антички со силна структура и златна основа. со силна структура и златна основа. Пречник 30 цм

SKU: 1836 Категорија
Тежина 5 g