Глобус Физичко/политички МКД ***БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ДО ВАШИОТ ДОМ***


1.690 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Шифра: 2152
Издавач: Тримакс
Година на издавање: 2017
Висина: 42 см
Пречник: 30 см

Светилка која се менува

Светлечки глобус столна ламба физичко/политички со силна структура и долготрајна сина боја . Пречникот е 30 цм, висина 42 цм, со светилка која се менува. Достапен на македонски јазик два во еден без светло – физички глобус, со светло – политички глобус.

Категорија:
Тежина 5 g