Глобус Индукционен ***БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ДО ВАШИОТ ДОМ***


2.190 ден

Шифра: 24
Издавач: Тримакс
Година на издавање: 2017
Висина: 42 см
Пречник: 30 см

Глобус индукционен, пиши-бриши на кој се прикажани контурите од копнената површина и хидрографската мрежа во светот. Дијаметар 30 sm, visina 42 sm.
Категорија:
Тежина 5 g