Глобус Историски/Антички ***БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ДО ВАШИОТ ДОМ***

Availability:

Нема на залиха


1.690 ден

Нема на залиха

Шифра: 1835
Издавач: Тримакс
Година на издавање: 2017
Висина: 42 см
Пречник: 30 см

Светилка која се менува

Светлечки глобус историски/антички со силна структура и златна основа. Глобус на македонски јазик, со ефект на античка морска карта. Пречник 30 цм, висина 42 цм. Антички изглед.

Категорија:
Тежина 5 g