Глобус Пиши – бриши МКД


2.200 ден

Споредба

Шифра: 4531
Издавач: Тримакс
Година на издавање: 2017
Висина: 42 см
Пречник: 30 см
Светилка што се менува

Светлечки Глобус физчко/политички обвиен со фолија за пишување со маркер за бела табла. Сина основа со сина рамка. 30 см пречник и 42 цм висина. Глобус на македонски јазик, два во еден без светло – физички глобус, со светло – политички глобус.

SKU: 4531 Категорија
Тежина 5 g