Глобус Лустер Антик

Availability:

Нема на залиха


990 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 4935

Издавач: Тримакс

Година на издавање: 2017

Пречник: 26 см

Светилка што се менува.

 

Висечка ламба глобус, на македонски јазик два во еден. Со ефект на античка морска карта. Дијаметар 26 см.

Категорија
Тежина 5 g