Глобус ПИНК мал

Availability:

Нема на залиха


1.090 ден

Нема на залиха

Споредба

Издавач: Тримакс

Година на издавање: 2017

Висина: 30 см

Пречник: 20 см.

Светилка што се менува

 

Глобус ПИНК мал, светлечки глобус на розова основа, Глобус на македонски јазик. Дијаметар 20 см, и висина 30 см. Светилка што се менува.

Категорија
Тежина 5 g