Грчки за минута


880 ден

Споредба

Шифра: 605
Издавач: Венеција
Година на издавање: 2003
Автор: Крсто Минговски и Зоран Минов
Наслов на оригиналот: Грчки за минута
Јазик на оригиналот: грчко/македонски
Број на страни: 221
Корица: тврда

Ова не е класичен учебник за учење на грчкиот јазик! Овој курс е составен од дијалози кои ги опфаќаат темите на секојдневниот говор на грчки јазик. Дијалозите се живи и емотивни. Граматиката е детална и прилагодена за лесно разбирање без разлика на претходната подготвеност на читателот. Оваа книга ќе им послужи на сите кои досега немале никаков допир со грчкиот јазик, подеднакво како и на тие кои веќе се сретнале со него и сакаат да ги надополнат своите знаења. Во комплетот одат и два компакт диска…

SKU: 605 Категорија
Тежина 0,800 g