Научете албански со ЦД


880 ден

Споредба

Шифра: 792
Ова е речник кој ќе ви помогне полесно да го научите албанскиот јазик, бидејќи тој има и две цедиња на кои има зборови и реченици и тоа со изговор…

SKU: 792 Категорија
Тежина 0,800 g