-12%
,

Класик училишен комплет за 5-то одд.


1.500 ден 1.700 ден

Подготвил: Тримакс
Година на паковање: 2020
Бренд: Есколорио

Класик училишен комплет на производи наменети за учениците од 5-то одделение.
Наставниците препорачуваат, Тримакс доставува!

Комплетот е составен од следните производи:
1. Блок бр. 4 (10 листа специјална хартија за цртање) – 1 парче
2. Колаж самолеплив (10 листа во различни бои А5) – 1 сет
3. Хартија тенка во боја (10 листа во различни бои А4) – 1 сет
4. Хартија тенка бела (50 листа А4) – 1 сет
5. Хартија дебела во боја (10 листа во различни бои А4) – 1 сет
6. Тетратка А4 со квадратчиња – 2 парчиња
7. Тетратка А4 со линии – 3 парчиња
8. Тетратка А4 празни – 3 парчиња
9. Нотна тетратка за музичко – 1 парче
10. Сет од 2 триаголника линијар и агломер – 1 сет
11. Корици проѕирни за книги со подесување – 6 парчиња
12. Дрвени боички големи со 12 различни бои – 1 сет
13. Водени бои со 12 различни бои Ф30 мм и четка – 1 сет
14. Бела темперна боја од 12 мл – 1 парче
15. Темперни бои со 12 бои по 9мл + 3 четки и палета – 1 парче
16. Фломастери тенки со 12 различни бои – 1 сет
36. Пластелин со 10 различни бои – 1 сет
17. Подлога за ликовно пластифицирана со карта на Скопје – 1 парче
18. Лепак течен 20 мл – 1 туба
19. Ножици училишни со заоблен врв – 1 парче
20. Шестар училишен – 1 парче
21. Флејта за музичко – 1 парче
22. Молив ХБ со гума – 5 парчиња
23. Пенкало црвено и сино – 1 парче
24. Гума за бришење бела со димензии 50х20х10 – 1 парче
25. Острилка гумирана со голем и мал отвор за острење – 1 парче
26. Селотејп транспарентен 18х33 – 1 парче
27. Лепак стик од 9 гр – 1 парче

Тежина 5 kg