-10%

Легендата за Марфи Компирката


225 ден 250 ден

Споредба

Шифра: 9611
Издавач: Просветно дело

Ова е книга за двајцата браќа Вил и Марти, чии што родители донеле одлука за време на празниците, слободното време правилно да го користат и решиле да ги зачленат во библиотека.
Но, возрасните не знаат која е Марфи компирката. Проблемот е тоа што тие го гледаат само тоа што е однадвор , а само децата ја знаат „вистинската” вистина.
Сите деца знаат која е госпоѓа Марфи. Таа е една од оние луѓе од кои децата бегаат подалеку.
Изданието е изборна лектира за трето одделение.

SKU: 9611 Категорија
Тежина 0,200 g