-10%

Река од зборови – Доналд Бисет


135 ден 150 ден

Споредба

Шифра: 846
Издавач: Просветно дело
Автор: Доналд Бисет

Си била некојпат некоја река од зборови. Таа течеше кон морето, а морето било сето од книшки и приказни. И така реката си течеше, а зборовите и буквите се префрлаа едни преку други и се судираа со карпите, како брановите во вистинските реки. Ајде да напишеме една приказна! – рече реката. Си била некојпат една…

SKU: 846 Категорија
Тежина 0,200 g