-10%

Приказни по телефон – Џани Родари


114 ден 126 ден

Споредба

Издавач: Просветно дело

Автор: Џани Родари

 

Со книгава се навезени прекрасни приказни со кои ќе уживате читајќи ги, а меѓу нив ќе ги сретнете и следниве: Си бил едно време еден…, Злосреќниот ловец, Дворецот од сладолед, Прошетката на еден расеанко, Дворец за кршење, Земја без сечила, Земјата со претставката ,,не”, Алиса тркаланка, Дожд од бонбони, Вртелешката во Чезантико, На плажата во Остија, Историјата на царството Лапачија, Алиса паѓа во морето, Војна на камбаните, Аполонија Мармаладова…

SKU: 848 Категорија
Тежина 0,200 g