Скокни прескокни


240 ден

Споредба

Шифра: 1270
Издавач: Просветно дело

Васко Мукаетов е добитник на наградата „Ванчо Николески“ наменета за книги за деца за минатата година, што претсавува уште едно признание за овој Тиквешки поет кој за децата има напишано над 800 песни. И во најновата книга Васко на децата им подарува стихови кои се приемливи за децата,кој како лектира ќе можат повеке да ги читаат и да им се восхитуваат. Мукаетов е етаблирано име кај нас особено во творештвото за деца кое бара квалитет соодветен на читателската публика која е прибирлива и го оценува вистинскиот квалитет, а Васко ги има сите епитети на писател за деца.
„Скокни, прескокни“ е изборна лектира за трето одделение.

SKU: 1270 Категорија
Тежина 0,200 g