Можеби никогаш

Availability:

Нема на залиха


250 ден

Нема на залиха

Издавач: Сакам книги

Година на издавање: 2015

Автор: Колин Хувер

Јазик на преводот: македонски

Корица: мека

Број на страни: 139

 

Кратка содржина:

 

Хувер, авторката на Можеби некогаш, брилијантно ја оживува приказната на харизматичниот и смешен Ворен и специфичната, постојано лута Бриџит во оваа новела. Кога Ворен добива шанса да живее со цимерка девојка, тој веднаш се согласува. Можеби промената би можела да стане интересна некогаш. Или можеби никогаш. Особено кога ќе се земе предвид дека цимерката е ладната и избувлива Бриџит. Уште не поминал ниту еден ден, а тие двајца веќе не можат да поднесат да бидат во иста просторија и тензијата почнува да расте, фрлајќи искри насите страни. но Ворен има теорија за Бриџит: секој кој е способен да мрази со толку големастраст мора воедно да е способен и да сака со подеднакво голема страст, И тој сака да ја испита оваа теорија.

Категорија
Тежина 0,300 g