Шеќерна приказна – Славко Јаневски


250 ден

Споредба

Шифра: 855
Издавач: Просветно дело
Автор: Славко Јаневски

Ова е лектира која се обработува во трето одделение и во неа можете да ги најдете следниве приказни: Чуден настан во градот Негобило, Лакомото глувче и првата прошетка на шеќерното дете, Во шумата во која некогаш сите пееле, Во земјата на бубалките, Кај рибите и другите речни жители и многу други. Пред сто, или уште толку и повеќе години во градот Негобило…

SKU: 855 Категорија
Тежина 0,200 g