Слајм Mr. Boo 1/2 со конфети

Availability:

Нема на залиха


215 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 8090
Земја на потекло: Украина

Супер мек антистрес слајм, пакување од 2 вида слајм, од иста или различна боја, со конфети. Спакуван во пластично кутивче. Тежина: 350 гр
Растеглив, забавен, со пријатен мирис, нелеплив на површините, лесно се отстранува, нетоксичен. Содржи ситни делови. По употреба да се измијат рацете. Произведен во Европа и проверен од Институтот за јавно здравје во Македонија. За подолготрајна забава чувајте ги во оригиналото пакување.

Категорија
Тежина 0,350 g