Тајните сестри


420 ден

Споредба

Издавач: Култура

Година на издавање: 2016

Автор: Џејн Ен Кренц

Јазик на оригиналот: англиски

Наслов на оригиналот: Secret Sisters

Јазик на преводот: македонски

Број на страни: 356

ISBN: 9789989328374

 

Tие го знаеја неговото име, човекот кој се обиде брутално да ја нападне дванаесет годишната Маделин во хотел на баба и. Сметаа дека можат да ја предвидат неговата судбина. Тој нема да ги мачи повеќе… никогаш. Сепак, нивниот живот нема повеќе да биде ист.

 

Категорија
Тежина 0,500 g