Литературно читање со Јадранка Клисарова

Денес во нашата книжарница во Ново Лисиче, на бул. Видое Смилевски Бато бр. 2А/2-2, се одржа литературно читање со нашата соработничка Јадранка Клисарова. Таа им читаше на дечињата од градинката „Буба Мара“, а тие возбудено ги слушаа песните за секое дете: https://knizarnicitrimaks.mk/product/pesni-za-sekoe-dete/