Тримакс книжарница бр. 1 го прослави својот 19 роденден

По повод 19 роденден на Тримакс книжарницата бр. 1 во Скопјанка имавме гостување на дечињата од градинката Срничка објект Црвенкапа и објект Калинка во Аеродром. И дечињата од училиштето Блаже Конески во Аеродром. Дечињата беа маскирани во првоаприлски маски и ни изиграа и испеаја многу песнички.
Благодарност до градинката и училиштето.