Велигденска кампања

Според традицијата на нашиот народ, за Велигден се купуваат подароци за најмалите. Со подарок се слави доаѓањето на големиот и свет празник и воедно се слави раѓањето на пролетта.
Подарете велигденско пакетче за најмалите.
Во сите Тримакс книжарници.