Пристигнаа новите Есколорио производи


Есколорио е бренд на Тримакс за училишен прибор, врвен квалитет по поволни цени. Под логото на Есколорио можете да најдете дрвени бои, мрсни бои, темперни, водени, блокови, колажи тетратки итн.
Брендот е достапен во сите Тримакс книжарници и онлајн на www.knizarnicitrimaks.mk