Глобус физичко/политички Столна Ламба

Availability:

Нема на залиха


990 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 7143

Издавач: Тримакс

Година на издавање: 2017

Пречник: 26 см.

Светилка што се менува

 

Столна ламба глобус, на македонски јазик, два во еден, без светло – физички глобус, со светло – политички глобус. Дијаметар 26 см.

Категорија
Тежина 5 g