Компанијата Тримакс донираше смарт табла за ПОУ “Круме Кепески” во Припор

Продолжува процесот на осовременување на наставата низ стимулирање на дигиталните вештини. Преку договор за донација со компанијата “Тримакс”, Општина Кисела Вода обезбеди уште една смарт табла за учениците. Истата е

Повеќе детали

Учениците на ОOУ „Лазо Ангеловски“ отсега ќе имаат книжарница во рамките на училиштето

На 01 јуни, во основното училиште „Лазо Ангеловски“ во Аеродром, се отвори книжарница на Тримакс.Таа ќе им овозможи на учениците и нивните родители полесно да ги обезбедат потребните материјали за

Повеќе детали

Нова книжарница зад Капитол Аеродром

За жителите на Аеродром имаме супер вест! Нашата десетта книжарница се отвора на ул. Јане Сандански бр.79, непосредно до Capitol Mall & Residence.

Повеќе детали

Ново во книжарниците на Тримакс – Историски Атлас

За сите љубители и проучувачи на историјата. А историја реално без историска карта е невозможно да се проучува. Па, така настана и ова издание на Историскиот Атлас. Атласот е второ

Повеќе детали

Топ 3 есенски препораки за Вашата канцеларија

Есента е еден од нашите омилени месеци. Го сакаме прекрасниот есенски воздух, временски услови и фантастичната палета на бои кои постојано се менуваат околу нас. Со толку многу промени што

Повеќе детали

Гостување во емисијата „Профит“, на Наша ТВ

Гостување во емисијата „Профит“, на Наша ТВ, управителот и еден од сопствениците на Тримакс, Горан Димитров. Производството и дистрибуцијата на училишни и канцелариски материјали, издаваштвото, нагледните средства и помагала за

Повеќе детали